ΑΡΧΙΚΗ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 

Συχνές Ερωτήσεις

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Πληρωμή μέσω Πιστωτικής Κάρτας. Δεχόμαστε τις πιστωτικές κάρτες MasterCard, Visa, Visa Electron. Οι συναλλαγές πραγματοποιούνται στο ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών της Attica Bank!

Πληρωμή με αντικαταβολή με χρώση 6,00€ (συμπεριλαμβανομένων μεταφορικών). Σημείωση: Τα έξοδα της αντικαταβολής ανεξαρτήτως ποσού παραγγελίας είναι 1,00€.

Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας στο κατάστημα μας στη Πυρσινέλλα 1, Ιωάννινα. Δευτέρα με Παρασκευή 09:00 – 14:00 & 17:00 -21:00 και Σάββατο 09:00 – 14:00.

Με Τραπεζική κατάθεση στους παρακάτω λογαριασμούς

ΠΡΑΜΑΝΤΙΩΤΗ ΕΛΕΝΗ

Τράπεζα Πειραιώς
ΙΒΑΝ: GR3601713010006301166519201

Εθνική Τράπεζα

ΙΒΑΝ: GR8001103590000035901394672

Τράπεζα Αttica
ΙΒΑΝ: GR9801608760000000085241591

ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Τα προϊόντα αποστέλλονται με υπηρεσία ταχυμεταφορών/courier σε όλη την Ελληνική Επικράτεια και συγκεκριμένα στον τόπο που έχετε δηλώσει στη Φόρμα Παραγγελίας, εντός 2 έως 4 εργάσιμων ημερών ανάλογα με τον τόπο προορισμού.

Σε περίπτωση δυσπρόσιτης περιοχής θα σας ενημερώσουμε για το επιπλέον κόστος των μεταφορικών.

Για κάθε αποστολή με εντολή αντικαταβολής μετρητοίς, ανεξαρτήτως προορισμού, η χρέωση διαμορφώνεται στα 5€ μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 1,00€.

Σε περίπτωση αποστολής με αντικαταβολή η χρέωση είναι +1,00€ 

Ειδική σημείωση: Για εξαιρετικά ογκώδη αντικείμενα και αφού η παραγγελία ολοκληρωθεί στο ηλεκτρονικό κατάστημα, η επιχείρησή μας επικοινωνεί με τον πελάτη για να τον ενημερώσει για το ακριβές κόστος των μεταφορικών.

ΑΛΛΑΓΕΣ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Δικαιώματα αγοραστή σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος:

Αν το προϊόν παρουσιάσει ελάττωμα μέσα σε 14 ημέρες από την παραλαβή του, ο πελάτης θα πρέπει να μας το γνωστοποιήσει άμεσα είτε στο τηλέφωνο 2651038577 είτε στο email: apramant@gmail.com. Τονίζουμε ότι ημερομηνία αποστολής του επιστρεφόμενου προϊόντος θεωρείται αυτή που αναγράφεται από τον courier στην απόδειξη παραλαβής, για τον έλεγχο του εμπροθέσμου.

Εφόσον διαπιστωθεί ότι πρόκειται για ελάττωμα του προϊόντος και όχι για φθορά που οφείλεται σε υπαιτιότητα του αγοραστή,  ο τελευταίος δικαιούται την αντικατάσταση του με άλλο ίδιο προϊόν ίσης αξίας ή σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας με άλλο καινούριο προϊόν αντίστοιχης ποιότητας και τιμής και όχι την επιστροφή χρημάτων. Η επιστροφή του προϊόντος, το οποίο θα συνοδεύεται από  τη συσκευασία (κουτί ή ζελατίνα) ή και το δώρο, αν τυχόν το προϊόν συνοδεύεται από δώρο, και όλα τα έγγραφα με τα οποία παραδόθηκε το προϊόν (π.χ. Απόδειξη Λιανικής, Τιμολόγιο κ.ο.κ), θα γίνεται με την μεταφορική που συνεργάζεται η επιχείρηση και ο πελάτης δεν χρεώνεται τα μεταφορικά με την προϋπόθεση ότι η επιστροφή του προϊόντος θα γίνει εντός της ανωτέρω προθεσμίας των 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Αν η επιστροφή γίνει εντός 15-20 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, τότε τα έξοδα των μεταφορικών βαρύνουν τον πελάτη.

Αν η επιστροφή γίνει μετά τη παρέλευση 20 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να μη δεχτεί την επιστροφή του προϊόντος.

 

Δικαίωμα Υπαναχώρησης:

Έχετε το δικαίωμα να υπαναχωρήσετε από την πώληση και να επιστρέψετε το προϊόν που παραλάβατε εντός 14 ημερολογιακών ημερών, αφού μας το γνωστοποιήσετε είτε στο τηλέφωνο 2651038577 είτε στο e-mail: apramant@gmail.com. Τονίζουμε ότι ημερομηνία αποστολής του επιστρεφόμενου προϊόντος θεωρείται αυτή που αναγράφεται από τον courier στην απόδειξη παραλαβής, για τον έλεγχο του εμπροθέσμου.

Σε κάθε περίπτωση τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν από τον πελάτη.

Αυτό σημαίνει:

 • Να μην έχουν φθορές και οι συσκευασίες τους να είναι αυτές που κανονικά συνοδεύουν το προϊόν
 • Να είναι σε άριστη κατάσταση με την εργοστασιακή τους συσκευασία (κουτί ή ζελατίνα)
 • Να συνοδεύονται με όλα τα έγγραφα με τα οποία παραδόθηκε το προϊόν (π.χ. Απόδειξη Λιανικής, Τιμολόγιο κ.ο.κ)

Αν τηρούνται οι παραπάνω προϋποθέσεις, μπορείτε ελεύθερα να το απoστείλετε πίσω σε εμάς, αφού πρώτα επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης των πελατών μας. Τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή του προϊόντος επιβαρύνουν τον πελάτη.

Σε αντίθετη περίπτωση διατηρούμε το δικαίωμα να μη δεχτούμε την επιστροφή και το προϊόν θα επιστραφεί πίσω στον πελάτη-αποστολέα με χρέωση δική του.

Αν το προϊόν είναι σε άριστη κατάσταση και χωρίς ελαττώματα, τότε ο πελάτης έχει δικαίωμα να λάβει τα χρήματά που κατέβαλε για την αγορά του προϊόντος.

Αν το προϊόν έχει πωληθεί με κάποιο δώρο, τότε θα πρέπει να επιστραφεί μαζί με το δώρο.

Αν η επιστροφή γίνει εντός 15-20 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, τότε τα έξοδα των μεταφορικών βαρύνουν τον πελάτη.

Αν η επιστροφή γίνει μετά τη παρέλευση 20 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να μη δεχτεί την επιστροφή του προϊόντος.

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Καλώς ήρθατε στο ηλεκτρονικό κατάστημα pramantiotis.gr!

 

Σας καλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τους παρακάτω όρους. Η χρήση του παρόντος ιστοτόπου ισοδυναμεί με την αποδοχή των παρακάτω όρων.

 

Οι πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα που πωλούνται μέσω του pramantiotis.gr, αλλά και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία που περιλαμβάνεται στον ιστοτόπο αυτό, με οποιαδήποτε μορφή, παρέχεται “ως έχει”, χωρίς κανενός είδους εγγύηση. Το pramantiotis.gr δεν αποδέχεται υποχρέωση αποζημίωσης ή άλλη ευθύνη για τυχόν ζημιά ή ηθική βλάβη που προκύπτει από αδυναμία παροχής υπηρεσιών υποστήριξης.

 

Η χρήση του pramantiotis.gr πρέπει να γίνεται σύμφωνα με το Νόμο και τα χρηστά ήθη. Η ευθύνη για το περιεχόμενο των συναλλαγών ανήκει στο χρήση και ο παρόν ιστότοπος δεν μεταβάλλει με κανέναν τρόπο τα δεδομένα που του παρέχονται. Η χρήση του pramantiotis.gr  υπόκειται στην Ελληνική και Διεθνή νομοθεσία και οι χρήστες συμφωνούν να μην την παραβιάσουν παραβιάσουν μέσω του παρόντος ιστοτόπου.

 

Οι επισκέπτες του pramantiotis.gr  συναινούν να μην κάνουν χρήση του παρόντος ιστοτόπου για οτιδήποτε από τα παρακάτω:

 • Μετάδοση με οποιοδήποτε τρόπο περιεχομένου του οποίου το δικαίωμα μετάδοσης δεν έχουν σύμφωνα με τη νομοθεσία ή τις εν ισχύ συμβάσεις, καθώς και περιεχομένου που παραβιάζει πνευματικά ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων.
 • Μετάδοση με οποιοδήποτε τρόπο περιεχομένου που περιέχει ιούς λογισμικού, ή οποιοδήποτε άλλο υλικό που έχει σχεδιαστεί με στόχο την πρόκληση οποιουδήποτε τύπου φθοράς ή βλάβης στο pramantiotis.gr , τους χρήστες του ή τρίτα μέρη.
 • Μετάδοση με οποιονδήποτε τρόπο οποιουδήποτε περιεχομένου που είναι παράνομο, ή προσβλητικό προς οποιονδήποτε για οποιοδήποτε λόγο, προσβάλλει το απόρρητο ή την εμπιστευτικότητα οποιουδήποτε, τα χρηστά ήθη, τις κοινωνικές αξίες, ή την ανηλικότητα.

Επίσης, απαγορεύεται ρητά η εκούσια ή ακούσια παραβίαση της ισχύουσας νομοθεσίας, η παρενόχληση τρίτων και η συλλογή προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες μέσω του pramantiotis.gr.

 

Οι χρήστες του pramantiotis.gr  αποδέχονται ότι οι υπάλληλοι, συνεργάτες, ιδιοκτήτες και άλλοι εμπλεκόμενοι με τη λειτουργία του ιστότοπου pramantiotis.gr  δεν φέρουν καμία ευθύνη για οτιδήποτε προκύψει από τη χρήση του ιστότοπου και των προϊόντων που διατίθενται μέσω αυτού.

Οι τιμές που αναγράφονται στο ηλεκτρονικό καταστήμα αφορούν αποκλειστικά και μόνο τις ηλεκτρονικές αγορές που πραγματοποιούνται μέσω του ιστότοπου www.pramantiotis.gr. Η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα ανάρτησης διαφορετικών τιμών στα ίδια προϊόντα στο ηλεκτρονικό και στο φυσικό κατάστημα της.

 

Προστασία περί πνευματικών δικαιωμάτων

Το οποιασδήποτε μορφής υλικό (κείμενα, γραφικά, εικόνες, φωτογραφίες, λογισμικό κ.λπ.) που περιλαμβάνεται στο pramantiotis.gr  ανήκει στους δημιουργούς του και προστατεύεται από τη Νομοθεσία. Απαγορεύεται ρητώς η οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή και αναμετάδοση του υλικού, χωρίς έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη. Η εμφάνιση του υλικού στον παρόντα ιστοτόπο σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να εκλαμβάνεται ως εκχώρηση δικαιώματος χρήσης του.

 

Το pramantiotis.gr  καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει στους χρήστες του τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες. Δεν μπορούμε όμως να εγγυηθούμε ότι δεν θα γίνουν λάθη ή ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές στη λειτουργία του καταστήματος. Επίσης, οποιαδήποτε αναφορά ή σύνδεσμος προς άλλο ιστοτόπο παρέχεται με σκοπό τη διευκόλυνση ή την περαιτέρω ενημέρωση των χρηστών και το pramantiotis.gr  δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των ιστοσελίδων αυτών.

 

Σημειώστε επίσης, ότι καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε οι φωτογραφίες να αναπαριστούν το εκάστοτε προϊόν όσο το δυνατόν πιο πιστά, αλλά δεν αναλαμβάνουμε ευθύνη στην περίπτωση που κάποιες δεν είναι ακριβείς. Κάνοντας χρήση του παρόντος ιστότοπου αποδέχεστε ότι κάνετε χρήση με δική σας ευθύνη και τον αποδέχεστε ως έχει.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

 • Μέθοδος Αντικαταβολής

Η παραγγελία σας αποστέλλεται στην διεύθυνση που θα επιλέξετε κατά την καταχώρησή της και πληρώνεται με την παραλαβή της. Όταν έρθει στο χώρο σας ο υπάλληλος της συνεργαζόμενης ταχυμεταφορικής εταιρείας να σας παραδώσει το δέμα, πληρώνετε μετρητά την αξία της παραγγελίας σας. Διευκρινίζεται ότι το δέμα παραλαμβάνεται εφόσον η συσκευασία δεν είναι κατεστραμμένη ή ανοιγμένη. Ως εκ τούτου δεν δικαιούστε να ανοίξετε το δέμα πριν την παραλαβή του από τον υπάλληλο της ταχυμεταφορικής εταιρείας.

Τα έξοδα της αντικαταβολής ανεξαρτήτως ποσού παραγγελίας είναι 1,00€.

 

 • Πληρωμή μέσω Πιστωτικής/Χρεωστικής Κάρτας

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική/χρεωστική σας κάρτα για την πληρωμή της παραγγελίας σας. Οι πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες που υποστηρίζουμε αυτή τη στιγμή είναι οι Visa, Visa Electron και Mastercard. Το www.pramantiotis.gr εχει συνάψει συμφωνία με την Tράπεζα Attica για τη χρήση του συστήματός της, προκειμένου να σας εξασφαλίσουμε το μέγιστο δυνατό επίπεδο ασφάλειας στις συναλλαγές σας με πιστωτική/χρεωστική κάρτα! Οι αγορές με χρήση πιστωτικής κάρτας γίνονται με τη δυνατότητα πληρωμής με έως και 12 άτοκες δόσεις.

       Διενέργεια συναλλαγής

(α) Ο Κάτοχος της Κάρτας – πελάτης της Επιχείρησης, που πραγματοποιεί μια παραγγελία από το Ηλεκτρονικό Κατάστημα της Επιχείρησης, αφού έχει επιλέξει να πληρώσει με την Κάρτα του, καλείται να καταχωρήσει στα σχετικά πεδία της ιστοσελίδας της Επιχείρησης τα ακόλουθα στοιχεία:

 1. To ονοματεπώνυμο και πατρώνυμο του.
 2. Τον αριθμό τηλεφώνου και τη διεύθυνση κατοικίας του.

iii. Το αντικείμενο της παραγγελίας ή την υπηρεσία.

 1. Το χρόνο και τον τόπο παράδοσης του αγαθού ή παροχής της υπηρεσίας.

Εν συνεχεία και προκειμένου να ολοκληρωθεί η συναλλαγή με την ισόποση χρέωσητης Κάρτας του, o Κάτοχος μεταφέρεται από το Ηλεκτρονικό Κατάστημα σε ασφαλή σελίδα του Συστήματος της Τράπεζας Attica, όπου καλείται να καταχωρήσει σε αυτή τα ακόλουθα στοιχεία:

 1. Τα στοιχεία της Κάρτας του, δηλαδή το είδος (MasterCard, Visa, Visa Electron), τον αριθμό της Κάρτας και τον μήνα και έτος λήξης της ισχύος της, καθώς και
 2. Τον αριθμό εξακρίβωσης της αυθεντικότητας της Κάρτας, που είναι αποτυπωμένος στο χώρο, που προορίζεται για την υπογραφή του Κατόχου (CVV/VISA ή CVC/MC).

(β) Εναλλακτικά, ο Κάτοχος της Κάρτας – πελάτης της Επιχείρησης, που πραγματοποιεί μια παραγγελία από το Ηλεκτρονικό Κατάστημα της Επιχείρησης, δύναται, βάσει της εκάστοτε επιχειρηματικής επιλογής της Επιχείρησης και της Τραπέζης, αφού επιλέξει να πληρώσει με την Κάρτα του, να μεταφέρεται από το Ηλεκτρονικό Κατάστημα κατευθείαν σε ασφαλή σελίδα του Συστήματος της Τράπεζας, καταχωρώντας στα σχετικά πεδία αυτής όλα τα ανωτέρω υπό στοιχ. (α) στοιχεία και συγκεκριμένα:

 1. To ονοματεπώνυμο και πατρώνυμο του.
 2. Τον αριθμό τηλεφώνου και τη διεύθυνση κατοικίας του.

iii. Το αντικείμενο της παραγγελίας ή την υπηρεσία.

 1. Το χρόνο και τον τόπο παράδοσης του αγαθού ή παροχής της υπηρεσίας.
 2. Τα στοιχεία της Κάρτας του, δηλαδή το είδος (MasterCard, Visa, Visa Electron), τον αριθμό της Κάρτας και τον μήνα και έτος λήξης της ισχύος της.
 3. Τον αριθμό εξακρίβωσης της αυθεντικότητας της Κάρτας, που είναι

αποτυπωμένος στο χώρο, που προορίζεται για την υπογραφή του Κατόχου (CVV/VISA ή CVC/MC).

Είτε επιλεγεί ο υπό στοιχεία (α), είτε ο υπό στοιχεία (β) ανωτέρω τρόπος

ολοκλήρωσης της συναλλαγής, μετά την καταχώριση των αιτούμενων στοιχείων στο Σύστημα της Τράπεζας, το τελευταίο επικοινωνεί άμεσα (on line) με το Ηλεκτρονικό Κατάστημα για να το ενημερώσει σχετικά με την επιτυχή ολοκλήρωση ή την απόρριψη της συναλλαγής.

Στην ως άνω περίπτωση, μετά την επιτυχή διενέργεια της συναλλαγής, εμφανίζεται στον Κάτοχο της Κάρτας σελίδα σε αναγνώσιμη/εκτυπώσιμη μορφή, με τα στοιχεία της συναλλαγής, καθώς και ένας μοναδικός αριθμό αναφοράς της συναλλαγής (transaction id), τον οποίο ο Κάτοχος θα χρησιμοποιεί σε κάθε επικοινωνία με την Επιχείρηση.

Η Επιχείρηση υποχρεούται να μην καταγράφει ούτε να τηρεί καθ ́ οιονδήποτε τρόπο σε αρχείο, είτε σε φυσική, είτε σε ηλεκτρονική μορφή τα ως άνω αναφερόμενα στοιχεία.

 

 • Πληρωμή μέσω Τραπεζικής Κατάθεσης

Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να καταθέσετε το συνολικό ποσό της παραγγελίας σας, σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς. Υπενθυμίζεται ότι για να ολοκληρωθεί με επιτυχία η παραγγελία σας θα πρέπει να μας αποστείλετε το αποδεικτικό της κατάθεσης (φωτογραφία, screenshot κτλ) στο apramant@gmail.com.

 1. Τράπεζα Πειραιώς
 • Αριθμός Λογαριασμού: 54 0600 4622 019
 • IBAN: GR8201724060005406004622019
 1. Εθνική Τράπεζα
 • Αριθμός Λογαριασμού: 362 3501 8094
 • IBAN: GR5501103620000036235018094
 1. Τράπεζα Αttica
 • Αριθμός Λογαριασμού: 85125427
 • IBAN: GR3101608760000000085125427

 

 

ΤΡΟΠΟΙ ΚΑΙ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

 

Οι παραγγελίες εντός Ελλάδος δεν επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής εφόσον είναι άνω των 100,00 €. Για παραγγελίες έως και 100,00 € τα έξοδα αποστολής είναι 5,00 € και επιβαρύνουν τον πελάτη. Αντικαταβολή 1,00€.

 

Οι παραγγελίες εντός Ιωαννίνων δεν επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής ή έξοδα αντικαταβολής.

 

·       Χρόνος παράδοσης της παραγγελίας

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται από την εταιρία μας την επόμενη εργάσιμη ημέρα (Δευτέρα έως Παρασκευή), από την ημέρα που κάνατε την παραγγελία σας. Οι παραγγελίες αποστέλλονται, εφόσον τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, και μέσα σε διάστημα 2-4 εργάσιμων ημερών με την εταιρία ταχυμεταφορών Γενική Ταχυδρομική.

 

Αν ο πελάτης επιθυμεί την συνεργασία με άλλη μεταφορική ή courier από αυτή που συνεργαζόμαστε, θα πρέπει να μας το γνωστοποιήσει εγκαίρως με την παραγγελία είτε τηλεφωνικώς στο 26510 38577 είτε στο e-mail: apramant@gmail.com και τα έξοδα αποστολής σε αυτή την περίπτωση επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.

 

Αποστολές δεν πραγματοποιούνται Σάββατο, Κυριακή και αργίες.

 

Για παραγγελίες εντός Ιωαννίνων, τα προϊόντα αποστέλλονται εντός 24 ωρών και οι παραγγελίες δύνανται να παραδοθούν και Σάββατο.

 

Σε περίπτωση που δε μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. απεργίες, καιρικές συνθήκες κλπ), τότε θα επικοινωνήσουμε μαζί σας είτε τηλεφωνικώς είτε μέσω e mail.

 

Ειδική σημείωση: Για εξαιρετικά ογκώδη αντικείμενα ή αντικείμενα που το συνολικό βάρος ξεπερνά τα 2 κιλά και αφού η παραγγελία ολοκληρωθεί στο ηλεκτρονικό κατάστημα, η επιχείρησή μας επικοινωνεί με τον πελάτη για να τον ενημερώσει για το ακριβές κόστος των μεταφορικών.

 

·       Παραλαβή από το κατάστημα

Μπορείτε κατά τη συμπλήρωση της παραγγελίας σας να επιλέξετε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας επί της οδού Πυρσινέλλα 1 στα Ιωάννινα. Σε αυτή την περίπτωση, τα προϊόντα που παραγγείλατε θα δεσμευτούν για εσάς για 3 εργάσιμες ημέρες και μπορείτε μέσα σε αυτό το διάστημα να έρθετε ανά πάσα στιγμή και ώρες καταστημάτων, να παραλάβετε το δέμα σας. Μετά το πέρας του παραπάνω διαστήματος, η παραγγελία σας ακυρώνεται αυτόματα. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση, οι αρμόδιοι υπάλληλοι ενημερώνουν τον πελάτη για την κατάσταση της παραγγελίας πριν την ακύρωσή της.

 • Τρόποι παραγγελίας

Μπορείτε να παραγγείλετε τα προϊόντα μας με τους εξής τρόπους:

Α) από τον ιστότοπο www.pramantiotis.gr , όπου υπάρχει η φόρμα παραγγελίας και να τα τοποθετήσετε στο καλάθι αγορών σας.

Β) στο e-mail apramant@gmail.com

Μόλις ολοκληρώσετε την παραγγελία σας στον ιστότοπο ή στο e mail θα λάβετε, εντός της ημέρας, επιβεβαίωση για τα προϊόντα που παραγγείλατε στο δικό σας e mail.

Σε περίπτωση που δεν είναι διαθέσιμο κάποιο από τα προϊόντα που επιλέξατε, τότε θα επικοινωνήσουμε μαζί σας στο e mail ή στα τηλέφωνα που μας έχετε δηλώσει. Αν δεν είναι εφικτή η επικοινωνία μας μαζί σας εντός 5 ημερών από την παραγγελίας σας, τότε το αίτημα σας ακυρώνεται και θα πρέπει να μας αποστείλετε νέα παραγγελία.

Γ) περνώντας από το κατάστημα μας στην οδό Πυρσινέλλα 1, από Δευτέρα έως Παρασκευή 9.00-14.00 και 17.30-21.00 και Σάββατο 9.00-14.00.

 

ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Δικαιώματα αγοραστή σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος:

Αν το προϊόν παρουσιάσει ελάττωμα μέσα σε 14 ημέρες από την παραλαβή του, ο πελάτης θα πρέπει να μας το γνωστοποιήσει άμεσα είτε στο τηλέφωνο 2651038577 είτε στο email: apramant@gmail.com. Τονίζουμε ότι ημερομηνία αποστολής του επιστρεφόμενου προϊόντος θεωρείται αυτή που αναγράφεται από τον courier στην απόδειξη παραλαβής, για τον έλεγχο του εμπροθέσμου.

Εφόσον διαπιστωθεί ότι πρόκειται για ελάττωμα του προϊόντος και όχι για φθορά που οφείλεται σε υπαιτιότητα του αγοραστή,  ο τελευταίος δικαιούται την αντικατάσταση του με άλλο ίδιο προϊόν ίσης αξίας ή σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας με άλλο καινούριο προϊόν αντίστοιχης ποιότητας και τιμής και όχι την επιστροφή χρημάτων. Η επιστροφή του προϊόντος, το οποίο θα συνοδεύεται από  τη συσκευασία (κουτί ή ζελατίνα) ή και το δώρο, αν τυχόν το προϊόν συνοδεύεται από δώρο, και όλα τα έγγραφα με τα οποία παραδόθηκε το προϊόν (π.χ. Απόδειξη Λιανικής, Τιμολόγιο κ.ο.κ), θα γίνεται με την μεταφορική που συνεργάζεται η επιχείρηση και ο πελάτης δεν χρεώνεται τα μεταφορικά με την προϋπόθεση ότι η επιστροφή του προϊόντος θα γίνει εντός της ανωτέρω προθεσμίας των 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Αν η επιστροφή γίνει εντός 15-20 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, τότε τα έξοδα των μεταφορικών βαρύνουν τον πελάτη.

Αν η επιστροφή γίνει μετά τη παρέλευση 20 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να μη δεχτεί την επιστροφή του προϊόντος.

 

Δικαίωμα Υπαναχώρησης:

Έχετε το δικαίωμα να υπαναχωρήσετε από την πώληση και να επιστρέψετε το προϊόν που παραλάβατε εντός 14 ημερολογιακών ημερών, αφού μας το γνωστοποιήσετε είτε στο τηλέφωνο 2651038577 είτε στο e-mail: apramant@gmail.com. Τονίζουμε ότι ημερομηνία αποστολής του επιστρεφόμενου προϊόντος θεωρείται αυτή που αναγράφεται από τον courier στην απόδειξη παραλαβής, για τον έλεγχο του εμπροθέσμου.

Σε κάθε περίπτωση τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν από τον πελάτη.

Αυτό σημαίνει:

 • Να μην έχουν φθορές και οι συσκευασίες τους να είναι αυτές που κανονικά συνοδεύουν το προϊόν
 • Να είναι σε άριστη κατάσταση με την εργοστασιακή τους συσκευασία (κουτί ή ζελατίνα)
 • Να συνοδεύονται με όλα τα έγγραφα με τα οποία παραδόθηκε το προϊόν (π.χ. Απόδειξη Λιανικής, Τιμολόγιο κ.ο.κ)

Αν τηρούνται οι παραπάνω προϋποθέσεις, μπορείτε ελεύθερα να το απoστείλετε πίσω σε εμάς, αφού πρώτα επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης των πελατών μας. Τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή του προϊόντος επιβαρύνουν τον πελάτη.

Σε αντίθετη περίπτωση διατηρούμε το δικαίωμα να μη δεχτούμε την επιστροφή και το προϊόν θα επιστραφεί πίσω στον πελάτη-αποστολέα με χρέωση δική του.

Αν το προϊόν είναι σε άριστη κατάσταση και χωρίς ελαττώματα, τότε ο πελάτης έχει δικαίωμα να λάβει τα χρήματά που κατέβαλε για την αγορά του προϊόντος.

Αν το προϊόν έχει πωληθεί με κάποιο δώρο, τότε θα πρέπει να επιστραφεί μαζί με το δώρο.

Αν η επιστροφή γίνει εντός 15-20 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, τότε τα έξοδα των μεταφορικών βαρύνουν τον πελάτη.

Αν η επιστροφή γίνει μετά τη παρέλευση 20 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να μη δεχτεί την επιστροφή του προϊόντος.

 

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Η παρακάτω δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων αναφέρεται στα προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε για τις αγορές σας μέσω του pramantiotis.gr. Τα δεδομένα αυτά είναι απαραίτητα για την επιτυχή ολοκλήρωση των παραγγελιών σας και συλλέγονται με αποκλειστικό σκοπό την εξυπηρέτησή σας. Το pramantiotis.gr δεν μοιράζεται τις πληροφορίες που αφορούν στους πελάτες του με κανέναν άλλο φορέα, οργανισμό ή επιχείρηση και δεσμεύεται να διατηρήσει τις πληροφορίες αυτές ασφαλείς με τα καλύτερα δυνατά μέσα.

 

Μπορείτε να επισκέπτεστε το pramantiotis.gr χωρίς να μοιραστείτε καμία πληροφορία σχετικά με την ταυτότητά σας. Θα σας ζητηθεί να το κάνετε μόνο εφόσον θελήσετε να παραγγείλετε προϊόντα, να γίνετε μέλος ή να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email.

 

Για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, θα σας ζητηθεί το ονοματεπώνυμο, η ταχυδρομική διεύθυνση, η ηλεκτρονική διεύθυνση και τηλέφωνο επικοινωνίας. Εφόσον επιθυμείτε την έκδοση τιμολογίου, θα σας ζητηθούν τα απαραίτητα επιπλέον στοιχεία, όπως ΑΦΜ, ΔΟΥ και έδρα.

 

Εάν έχετε επιλέξει την πιστωτική κάρτα ως τρόπο πληρωμής, θα μεταφερθείτε στην ασφαλή ιστοσελίδα της Τράπεζας Attica, με την οποία συνεργαζόμαστε για τη διεξαγωγή των συναλλαγών και η οποία αναλαμβάνει την προστασία των δεδομένων αυτών.

 

Τα στοιχεία αποστολής, όπως ονοματεπώνυμο, ταχυδρομική διεύθυνση, το τηλέφωνο επικοινωνίας θα χρησιμοποιηθούν από την εταιρεία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε για την παράδοση της παραγγελίας σας. Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση και ίσως το τηλέφωνο επικοινωνίας θα χρησιμοποιηθούν από εμάς για την ενημέρωσή σας σχετικά με την πορεία της παραγγελίας σας και για τυχόν διευκρινίσεις. Στα πλαίσια παροχής των υπηρεσιών μας σε συνεργασία με την ταχυμεταφορική και με βάση την παρούσα και τις μέχρι σήμερα υπογγεγραμμένες και εν ισχύ συμβάσεις των συμβαλλομένων, η ταχυμεταφορική, οι υπάλληλοί της, το ταχυδρομικό της δίκτυο ήτοι οι πράκτορες-καταστήματα, τα στοιχεία των οποίων έχουν γνωστοποιηθεί στην αρμόδια εποπτεύουσα αρχή (ΕΕΤΤ). οι εξωτερικοί συνεργάτες/υποεκτελoύντες της ενδέχεται να αποκτήσουν πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα ή/και να εκτελέσουν δραστηριότητες επεξεργασίας. Οι σχετικές με την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων έννοιες έχουν το περιεχόμενο που τους αποδίδεται από τους ορισμούς που εμπεριέχονται στον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 20106/679 για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών (Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων GDPR).

 

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση θα χρησιμοποιηθεί για την αποστολή των ενημερωτικών newsletter του pramantiotis.gr, ενώ τη λήψη τους μπορείτε να διακόψετε ανά πάσα στιγμή, μέσω της σελίδας του λογαριασμού σας ή στέλνοντας μας email στο apramant@gmail.com.

 

Η μόνη περίπτωση στην οποία θα αναγκαστούμε να μοιραστούμε τα δεδομένα σας είναι εφόσον απαιτηθούν μέσω της νομίμου οδού. Θα πρέπει να έχετε γνωρίζετε ότι υπό προϋποθέσεις, όπως στην περίπτωση δικαστικής απόφασης, επιβάλλεται από το νόμο η αποκάλυψη προσωπικών δεδομένων χωρίς πρότερη δική σας συναίνεση.

 

Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας, το pramantiotis.gr χρησιμοποιεί τα λεγόμενα cookies. Τα cookies είναι μικρά αρχεία τα οποία αποστέλλονται και φυλάσσονται στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του χρήστη και επιτρέπουν σε ιστοτόπους και καταστήματα όπως το pramantiotis.gr να λειτουργούν χωρίς τεχνικά προβλήματα. Τα cookies μεταξύ άλλων, αναγνωρίζουν τους χρήστες ώστε να μην χρειάζεται να δίνουν τα στοιχεία τους ξανά και ξανά. Όλοι οι browsers δίνουν τη δυνατότητα μη αποδοχής των cookies. Θα πρέπει όμως να γνωρίζετε πως τα cookies είναι απολύτως απαραίτητα για τη διεξαγωγή ηλεκτρονικών παραγγελιών σε ιστοτόπους όπως το pramantiotis.gr.

 

Οι χρήστες του pramantiotis.gr έχουν τη δυνατότητα να μεταβάλλουν ή να διαγράψουν τις πληροφορίες που έχουν δώσει στο κατάστημα. Για να αλλάξετε ή να ζητήσετε τη διαγραφή των δεδομένων σας, για να ζητήσετε οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετικά με τον τρόπο που χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας ή για να αναφέρετε προβλήματα ή απορίες σχετικά με τη λειτουργία του καταστήματος, μπορείτε ανά πάσα στιγμή να επικοινωνείτε μαζί μας στο apramant@gmail.com. Η μεταβολή των προσωπικών σας πληροφοριών μπορεί να γίνει και μέσω της σελίδας του λογαριασμού σας. Θα πρέπει να θυμάστε όμως ότι η διαφύλαξη του κωδικού πρόσβασής σας στο κατάστημα εξαρτάται από εσάς τους ίδιους.

 

Στις σελίδες του pramantiotis.gr μπορεί να περιλαμβάνονται σύνδεσμοι (links) προς άλλους ιστοτόπους. Το pramantiotis.gr δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων και τις πρακτικές που ακολουθούν άλλοι ιστοτόποι και η παρούσα δήλωση αναφέρεται αποκλειστικά στο pramantiotis.gr.

 

Η χρήση του ιστοτόπου pramantiotis.gr ισοδυναμεί με την αποδοχή της παρούσας Δήλωσης Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES

Cookies: Χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη δυνατή λειτουργία της ιστοσελίδας μας, τη σωστή περιήγηση του χρήστη, τη σύνδεση και τη μετακίνηση στις σελίδες καθώς και για την παροχή διαφημιστικού περιεχομένου.

Cookies χρησιμοποιούνται επίσης για να αναλύσουμε πώς οι επισκέπτες χρησιμοποιούν τον ιστότοπό μας, πώς περιηγούνται ή αν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα. Όλες οι πληροφορίες που συλλέγονται από αυτά τα cookies είναι ανώνυμες και χρησιμοποιούνται μόνο για να βελτιώσουμε τη δομή και το περιεχόμενο της ιστοσελίδας. Τα cookies αποθηκεύονται στον υπολογιστή του χρήστη και μπορούν να αφαιρεθούν ανά πάσα στιγμή. Σε κάθε Browser (πρόγραμμα περιήγησης) είτε στις Ρυθμίσεις είτε στο Απόρρητο και την ασφάλεια θα βρείτε το ιστορικό πλοήγησής σας και θα μπορείτε, αν το επιθυμείτε, να τα διαγράψετε.

Τα cookies που χρησιμοποιούμε είναι:

Α) Απολύτως απαραίτητα Cookies

Αυτά τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας αλλά και για να έχει τη δυνατότητα ο χρήστης να περιηγηθεί σ’ αυτή και να χρησιμοποιεί τις δυνατότητές της, όπως πρόσβαση σε ασφαλείς περιοχές της ιστοσελίδας. Χωρίς αυτά τα cookies, κάποιες από τις υπηρεσίες και λειτουργίες της ιστοσελίδας δεν μπορούν να παρασχεθούν.

Β) Cookies επιδόσεων
Χρησιμοποιούνται για τη συλλογή πληροφοριών σχετικά με το πώς οι επισκέπτες χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα, για παράδειγμα ποιές σελίδες επισκέπτονται πιο συχνά, και αν λαμβάνουν μηνύματα για σφάλματα από ιστοσελίδες. Αυτά τα cookies δεν συλλέγουν πληροφορίες για την ταυτοποίηση του επισκέπτη. Όλες οι πληροφορίες που συλλέγουν είναι συγκεντρωτικές και, ως εκ τούτου, ανώνυμες. Χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τη βελτίωση του τρόπου λειτουργίας της ιστοσελίδας.

Γ) Cookies λειτουργικότητας
Επιτρέπουν στην ιστοσελίδα να θυμάται τις επιλογές που κάνει ο χρήστης και υποστηρίζουν πιο εξατομικευμένες λειτουργίες. Αυτά τα cookies μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για να θυμούνται τις αλλαγές που έχει κάνει ο χρήστης στην ιστοσελίδα ή για την παροχή υπηρεσιών που έχει ζητήσει (π.χ. συνομιλία στο chat ή μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης).

Δ) Cookies στόχευσης/διαφήμισης
Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για να παρέχουν διαφημίσεις (Google Adwords, Facebook) πιο σχετικές με τον χρήστη και τα ενδιαφέροντά του. Χρησιμοποιούνται επίσης για την αποστολή στοχευόμενης διαφήμισης ή προσφορών, για να περιορίσουν τον αριθμό της προβαλλόμενης διαφήμισης, καθώς και για να βοηθήσουν στη μέτρηση της αποτελεσματικότητας που έχουν οι διαφημιστικές καμπάνιες. Συνήθως τοποθετούνται για να θυμούνται την επίσκεψη των χρηστών σε μία συγκεκριμένη ιστοσελίδα και μοιράζονται τις πληροφορίες αυτές με άλλους διαφημιστές. Απενεργοποιώντας τα Cookies ή κάνοντας ανάκληση της συγκατάθεσής σας, κάποιες λειτουργίες της ιστοσελίδας δεν θα είναι διαθέσιμες.

Διαγραφή προσωπικών στοιχείων: Τα προσωπικά σας στοιχεία, ύστερα από αίτησή σας, διαγράφονται οριστικά και δεν παραχωρούνται με κανέναν τρόπο σε οποιονδήποτε.

Αναλυτικότερα χρησημοποιούμε τα παρακάτω cookies:

 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Ασφάλεια & Προσωπικά Δεδομένα:  Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με προσωπικά δεδομένα των χρηστών, διασφαλίζονται ως απόρρητες με την τήρηση της κείμενης νομοθεσίας για τη διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων.

Εξασφάλιση του Απορρήτου της Μεταφοράς των Προσωπικών σας Δεδομένων: Για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων, χρησιμοποιείται το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL-256 bit.

Ασφάλεια συναλλαγών: Για την ολοκλήρωση της παραγγελίας μεταφέρεστε στο ασφαλές περιβάλλον πληρωμών της Alphabank και χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL της τράπεζας Alpha bank.

Κρυπτογράφηση: Όλη η επικοινωνία ανάμεσα στον υπολογιστή του χρήστη και της ιστοσελίδας μας κρυπτογραφείται με χρήση κλειδιού 256 bits.

Προσωπικά Δεδομένα: Τα στοιχεία των χρηστών (όνομα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση κατοικίας, σταθερό τηλέφωνο, κινητό τηλέφωνο, κλπ.) θεωρούνται απόρρητα. Οι χρήστες κατά την παροχή των στοιχείων τους στα πλαίσια της επικοινωνίας τους, συναινούν και αποδέχονται την επικείμενη επεξεργασία των στοιχείων αυτών για τις ανάγκες της ομαλής και ευχερούς μεταξύ των μερών επικοινωνίας/συναλλαγής. Βεβαιώνεται ότι αποκλειστικά εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες αυτές και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ. για τη διεκπεραίωση αιτημάτων.

Η Εταιρεία μας δεσμεύεται να μην αποκαλύψει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από τους ίδιους, ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής.

Σύνδεσμοι: Η Ιστοσελίδα περιλαμβάνει links (“δεσμούς”) προς άλλα websites τα οποία δεν ελέγχονται από το ίδιο αλλά από τους τρίτους φορείς (φυσικά ή νομικά πρόσωπα). Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται η ιστοσελίδα μας για τους Όρους Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων τους οποίους αυτοί ακολουθούν. 

IP διευθύνσεις: H διεύθυνση IP μέσω της οποίας ο Η/Υ έχει πρόσβαση στο Internet για τη συγκέντρωση στατιστικών στοιχείων και την ασφάλεια των συναλλαγών.

COOKIES

Cookies: Χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη δυνατή λειτουργία της ιστοσελίδας μας, τη σωστή περιήγηση του χρήστη, τη σύνδεση και τη μετακίνηση στις σελίδες καθώς και για την παροχή διαφημιστικού περιεχομένου.

Cookies χρησιμοποιούνται επίσης για να αναλύσουμε πώς οι επισκέπτες χρησιμοποιούν τον ιστότοπό μας, πώς περιηγούνται ή αν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα. Όλες οι πληροφορίες που συλλέγονται από αυτά τα cookies είναι ανώνυμες και χρησιμοποιούνται μόνο για να βελτιώσουμε τη δομή και το περιεχόμενο της ιστοσελίδας. Τα cookies αποθηκεύονται στον υπολογιστή του χρήστη και μπορούν να αφαιρεθούν ανά πάσα στιγμή. Σε κάθε Browser (πρόγραμμα περιήγησης) είτε στις Ρυθμίσεις είτε στο Απόρρητο και την ασφάλεια θα βρείτε το ιστορικό πλοήγησής σας και θα μπορείτε, αν το επιθυμείτε, να τα διαγράψετε.

Τα cookies που χρησιμοποιούμε είναι:

Α) Απολύτως απαραίτητα Cookies

Αυτά τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας αλλά και για να έχει τη δυνατότητα ο χρήστης να περιηγηθεί σ’ αυτή και να χρησιμοποιεί τις δυνατότητές της, όπως πρόσβαση σε ασφαλείς περιοχές της ιστοσελίδας. Χωρίς αυτά τα cookies, κάποιες από τις υπηρεσίες και λειτουργίες της ιστοσελίδας δεν μπορούν να παρασχεθούν.

Β) Cookies επιδόσεων
Χρησιμοποιούνται για τη συλλογή πληροφοριών σχετικά με το πώς οι επισκέπτες χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα, για παράδειγμα ποιές σελίδες επισκέπτονται πιο συχνά, και αν λαμβάνουν μηνύματα για σφάλματα από ιστοσελίδες. Αυτά τα cookies δεν συλλέγουν πληροφορίες για την ταυτοποίηση του επισκέπτη. Όλες οι πληροφορίες που συλλέγουν είναι συγκεντρωτικές και, ως εκ τούτου, ανώνυμες. Χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τη βελτίωση του τρόπου λειτουργίας της ιστοσελίδας.

Γ) Cookies λειτουργικότητας
Επιτρέπουν στην ιστοσελίδα να θυμάται τις επιλογές που κάνει ο χρήστης και υποστηρίζουν πιο εξατομικευμένες λειτουργίες. Αυτά τα cookies μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για να θυμούνται τις αλλαγές που έχει κάνει ο χρήστης στην ιστοσελίδα ή για την παροχή υπηρεσιών που έχει ζητήσει (π.χ. συνομιλία στο chat ή μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης).

Δ) Cookies στόχευσης/διαφήμισης
Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για να παρέχουν διαφημίσεις (Google Adwords, Facebook) πιο σχετικές με τον χρήστη και τα ενδιαφέροντά του. Χρησιμοποιούνται επίσης για την αποστολή στοχευόμενης διαφήμισης ή προσφορών, για να περιορίσουν τον αριθμό της προβαλλόμενης διαφήμισης, καθώς και για να βοηθήσουν στη μέτρηση της αποτελεσματικότητας που έχουν οι διαφημιστικές καμπάνιες. Συνήθως τοποθετούνται για να θυμούνται την επίσκεψη των χρηστών σε μία συγκεκριμένη ιστοσελίδα και μοιράζονται τις πληροφορίες αυτές με άλλους διαφημιστές. Απενεργοποιώντας τα Cookies ή κάνοντας ανάκληση της συγκατάθεσής σας, κάποιες λειτουργίες της ιστοσελίδας δεν θα είναι διαθέσιμες.

Διαγραφή προσωπικών στοιχείων: Τα προσωπικά σας στοιχεία, ύστερα από αίτησή σας, διαγράφονται οριστικά και δεν παραχωρούνται με κανέναν τρόπο σε οποιονδήποτε.

Αναλυτικότερα χρησημοποιούμε τα παρακάτω cookies:

ΠΡΑΜΑΝΤΙΩΤΗ ΕΛΕΝΗ
ΠΥΡΣΙΝΕΛΛΑ 1
ΑΦΜ: 152175279
ΔΟΥ: ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ. –
Επιμελητήριο Ιωαννίνων
Τηλ. – Φαξ: 26510 38577
e-mail: apramant@gmail.com

Shopping cart0
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι!
Συνέχεια Αγορών
0